Res från 2017-09-29 till 2017-09-29, 7 nätter, för 1000000

Boka på Solresor

Laddar kalender...

Inga tillgängliga erbjudanden

Beklagar, men vi kan tyvärr inte hitta något tillgängligt erbjudande som matchar hotell- och datumkombinationen.

Visa nästa tillgängliga erbjudande

Utresa
Returresa
Utresa

Returresa

Hotellbeskrivning

Blue Horizon har ett alldeles underbart läge direkt vid den populära klapperstenstranden i Ialyssos. Hotellets omsorgsfullt anlagda trädgård utgör en naturlig kontrast till det klara azurblå havet. Denna rofyllda anläggning är ett verkligt semestervänligt alternativ och inbjuder till många njutbara och lata stunder i solen.

Med sina drygt 200 luftkonditionerade rum och lugna, idylliska läge är Blue Horizon ett utmärkt boende för såväl barnfamiljer som par. Du bor i trevliga dubbelrum i huvudbyggnaden eller i mysiga radhusbungalower (en del längor i två plan). Dubbelrummen vetter antingen mot det lugna, lokala livet som utspelar sig på baksidan av hotellet eller mot det stora blå havet. Bungalowerna har ett privilegierat läge, mitt i den underbara trädgården som med sin prunkande grönska och de exotiska växterna gör att semesterkänslan infinner sig direkt.

Det inbjudande och stora poolområdet med tillhörande barnpool är den naturliga samlingspunkten för hotellets gäster, såväl stora som små. Hotellets eget aktivitetsteam erbjuder ett aktivitets- och underhållningsprogram för både barn och vuxna men kanske vill du hellre utmana familjen i en intern och prestigefylld tennismatch? Oavsett vad du ägnar dagen åt kommer hungern obönhörligen att göra sig påmind när kvällen nalkas. I den trivsamma huvudrestaurangen äter du gott till både frukost och middag. Hotellet dukar upp en inbjudande buffé och du väljer själv bland godbitarna och betalar enbart för de drycker du beställer till middagen.

Med ett oslagbart semesterläge, fina faciliteter, trivsam miljö och uppskattad halvpension är Blue Horizon ett utmärkt val för bekymmersfria och njutningsfulla dagar i solen.

Visa mer

Faciliteter

  • Avstånd till strand: 0km
  • Avstånd till stad: 9km

Bilder

Tillbaka till toppen