Res från 2017-10-29 till 2017-10-29, 7 nätter, för 1000000

Boka på Detur

Laddar kalender...

Inga tillgängliga erbjudanden

Beklagar, men vi kan tyvärr inte hitta något tillgängligt erbjudande som matchar hotell- och datumkombinationen.

Visa nästa tillgängliga erbjudande

Utresa
Returresa
Utresa

Returresa

Hotellbeskrivning

Ett hotell med trivsam atmosfär nära Kleopatrastranden Ett riktigt trivsamt hotell med enklare standard som har trevlig personal och en avspänd, vuxenatmosfär. Hotellet har en restaurang som serverar enklare rätter. På hotellets baksida finns ett litet, livligt poolområde med en trevlig poolbar. Hotellet ligger i ett område med många affärer, restauranger och andra hotell. Strax bredvid hotellet finns Alanyas vattenpark och Kleopatrastranden ligger bara ett stenkast bort. Hotellet är speciellt uppskattat av par och andra som vill ha ett bra läge men ändå en lugn och trivsam semester.

RummenSmå dubbelrum, inredda i klassisk stil, med två separata sängar eller en mindre dubbelsäng. Det finns möjlighet till en extrasäng, men det kan bli trångt. Alla rum har telefon, klinkergolv och små balkonger. Badrummen har hårtork, toalett och sittbadkar med dusch. Ett begränsat antal minikylskåp finns att hyra (ca 350 SEK/ vecka). Vissa av rummenbörjar blinågot slitna.

ÖvrigtTurist/stadsområde med trafik, närliggande moské och vattenpark som kan uppfattas som störande. Byggt 1989, löpande renoveringar. Totalt 50 rum. Obs! Stora mellanrum mellan spjälorna på balkongräckena. Stora nivåskillnader inom hotellområdet. Trappor för att nå poolområdet. Trådlöst internet i lobbyn (kostandsfritt). Kassafack kostar ca 2 euro/dag. Uttagsautomat finns ca 100 m från hotellet.

Adress: Saray mah. Hacihamdi sok no 7,Alanya

Tel: +90 242 513 76 29

Fax: + 90 242 513 76 30

Visa mer

Faciliteter

  • Airport: 13km
  • Beach: 100m
  • Main centre: 1000m
  • Credit cards accepted
  • Safety deposit in rooms
  • Child pool
  • Adult pool
  • Outdoor pool

Bilder

Tillbaka till toppen