Laddar kalender...

Inga tillgängliga erbjudanden

Beklagar, men vi kan tyvärr inte hitta något tillgängligt erbjudande som matchar hotell- och datumkombinationen.

Visa nästa tillgängliga erbjudande

Vi har tillfälligt problem med våra servrar.

Vi noterar automatisk detta fel, men om problemet kvarstår, vänligen kontakta oss.

Du kan gå vidare till förstasidan, chartersöket eller tillbaka till föregående sida.

Utresa
Returresa
{{name}}
Utresa

{{origin_airport_name}} ({{origin_airport_code}})

{{origin_departure_datetime}}

Returresa

{{destination_airport_name}} ({{destination_airport_code}})

{{return_departure_datetime}}

Hotellbeskrivning

Mitt i gamla stanEtt litet hotell, beläget i hjärtat av gamla stan, Kaleici. Hotellet är litet och familjärt och inrett i en äldre stil, man får nästan känslan av att man bor hemma hos någon äldre person (även om allt är nytt och fräscht). I anslutning till receptionen/lobbyn ligger en liten bar och restaurang som serverar frukost och middag. I trädgården finns ett litet, men mysigt, poolområde med solstolar och en liten bar. Runt omkring finns gott om butiker och restauranger. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.

RummenTrevliga dubbelrum inredda i vitt, trä och mörkröda textilier. Två separata sängar eller en mindre dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar (fylld, mot kostnad) och laminatgolv. Badrummen har toalett, duschkabin och hårtork. Fyra Luxrum för upp till tre personer finns på förfrågan. Dessa är något större och två av dem har jacuzzi i badrummet. Alla rum är av varierande storlek och planlösning. Några rum har snedtak.

ÖvrigtStads/turistområde med lokal trafik och ljud från folkliv och närliggande restauranger som kan uppfattas som störande. Byggt 1989, totalrenoverat 2010. Totalt 29 rum. Transferbussen kan inte köra in i gamla stan utan stannar ca 200 m ifrån hotellet. Trådlöst internet finns på hela hotellområdet (kostnadsfritt). Poolhandduk finns att låna. Uttagsautomat finns ca 200 m från hotellet. För den som vill bada i havet ligger den långa Konyaaltistranden ca 3 km bort. Det finns även en liten strand, Mermeli Beach, i området. Kassafack kostar ca 2 euro/dag.* Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter har begränsat öppethållande vintertid.

Adress: Balik Pazari Sok No 6, Kaleici, AntalyaTel.: +90 242 247 20 12Fax.: +90 242 241 75 57

Visa mer

Faciliteter

  • Adult pool
  • Credit cards accepted
  • Safety deposit in rooms
  • Outdoor pool
  • Child pool

Bilder

Tillbaka till toppen