Res från 2017-08-19 till 2017-08-19, 7 nätter, för 1000000

Boka på Detur

Laddar kalender...

Inga tillgängliga erbjudanden

Beklagar, men vi kan tyvärr inte hitta något tillgängligt erbjudande som matchar hotell- och datumkombinationen.

Visa nästa tillgängliga erbjudande

Utresa
Returresa
Utresa

Returresa

Hotellbeskrivning

Mitt i centrum med havsutsikt!Ett harmoniskt litet motell med vuxen atmosfär som passar dem som sätter mer värde på läget än att det finns gott om faciliteter. Motellet är beläget mitt i den antika delen av Side med Apollontemplet och Amfiteatern runt knuten. Alla rum ligger med fantastisk utsikt över havet och det finns en liten sandstrand med klippor* nedanför motellet. Den allmänna, större stranden, ligger ca 300 m bort. Motellet har en liten bar och restaurang.

Rummen Små dubbelrum för två personer, enkelt men trevligt inredda i varma färger. Alla rum har en dubbelsäng eller två separata sängar, klinkergolv, telefon, satellit-tv, och balkong med havsutsikt. Badrummen har duschkabin med väggfast dusch, toalett och hårtork.

Övrigt Turist/centrumområde med trafik och ljud från närliggande restauranger och barer som kan verka störande. Ett större renoveringsarbete av en byggnad bredvid hotellet är störande, pågår dagtid under våren. Byggt år 1975, renoverat 2005. Totalt 15 rum. Trådlöst internet finns över hela anläggningen (kostnadsfritt). Transferbussen stannar och släpper av vid hotell Iz Flower, 4 km bort, därifrån sker specialtransfer till motellet då det inte är tillåtet med transporter i centrumkärnan. Uttagsautomat finns ca 500 m bort. Kassafack kostar ca 2 euro/dag.

Adress: Side Merkez, Side

Tel: +90 242 753 10 07

Fax: +90 242 753 26 60

Faciliteter

  • Strand: 0 m
  • Huvudcentrum: 0 m
  • Kreditkort accepteras
  • Värdeskåp på rummet
  • Flygplats: 68 km

Bilder

Tillbaka till toppen